vredesbeweging van hart tot hart
Get Adobe Flash player

Over De Gouden Band

De Gouden Band is een vredesbeweging van hart tot hart en is een droom van mij. Ik bedoel dat letterlijk. Ik heb ervan gedroomd en omdat het een droom was waar mijn hart warm van werd wil ik hem verwezenlijken.

Er is een band die alle mensen verbindt en daardoor vrede kan brengen. Die band is de gouden band van het hart, van de liefde. Waar harten spreken is alles mogelijk en kunnen wonderen gebeuren.

Met een geopend hart ben je bereid naar een ander te luisteren en hoor je, zie je en voel je wat de ander nodig heeft. Des te vaker je dat doet, des te meer je zal horen, zien en voelen.
Het vergroot het mededogen en de bereidheid om indien nodig te helpen.
Het feit alleen al dat iemand de tijd neemt om naar je te luisteren, kan zo veel goed doen en een wanhopig mens veranderen in een mens die weer een lichtje van hoop ziet in de duisternis.

De eerste actie van De Gouden Band was eind 2012 op de dag van de winterzonnewende. Op die dag keerde onze zon terug in het hart van onze melkweg en dat was het begin van een nieuw tijdperk.
Dat tijdperk wordt wel het Gouden Tijdperk genoemd. ’s-Avonds om 11:11 u. plaatselijke tijd is er toen wereldwijd door miljoenen mensen liefde en licht gestuurd naar onze planeet Moeder Aarde en al haar bewoners. Er ging toen 24 uur lang een keten van liefde en licht over onze planeet heen.
Ik had verschillende organisaties, die over de hele wereld verspreid veel leden hebben, benaderd en een van grootste daarvan deed mee. Op 21 juni bij de zomerzonnewende is dit ritueel herhaald en dat zal elke zonnewende opnieuw gebeuren.
Bij grote gebeurtenissen wereldwijd, die veel licht en liefde nodig hebben worden bliksemakties gehouden. Een voorbeeld daarvan was de kernramp in Fukushima waar  een riskante precisie operatie werd uitgevoerd in de vorm van het verwijderen van brandstofstaven uit een basin van de beschadigde kernreactor nr 4. Deze operatie zou naar schatting 100 dagen duren en bij ieder kaarsje dat ik aanstak dacht ik aan de mensen die in Fukushima het gevaarlijke werk uitvoerden. Er waren meer mensen die dat deden en daar het in de kersttijd was, werden er veel kaarsen  gebrand en dat kwam heel mooi uit. Er brandden toen ook in het echt lichtjes als symbool van de liefdevolle wensen voor een succesvolle voortgang en afsluiting van de operatie.
Heeft bovenstaand verhaal je aangesproken en wil je mee doen met de liefde en licht akties, houd deze site dan in de gaten, want alle nieuwe akties zullen erop worden vermeld.
Liefde en Licht,
Marjan

 

             

copyright © 2013. All Rights Reserved.